Ребека Брийдс е новата Кларис Старлинг

Не ясно дали Лектър ще се появи

Сладката актриса Ребека Брийдс поема огромно предизвикателство с ролята на Кларис Старлинг в новия сериал “Кларис”. Това е образът, който донесе “Оскар” на Джоди Фостър за “Мълчанието на агнетата”. Кларис Старлинг е привлекателната и амбициозна жена от ФБР, която започва напрегнато общуване с прочутия интелектуалец и сериен убиец канибал д-р Ханибал Лектър в романите на Томас Харис и филмите по тях. Сега ролята ще бъде в центъра на сериала “Кларис”.

Сюжетът още се пази в тайна, но актрисата е ясна. Ребека Брийдс направи впечатление с изявите си в “Pretty Little Liars” и “The Originals”. Сега обаче тя ще трябва да се превъплъти в персонаж, който беше игран на голям екран от топ актрисите Джоди Фостър в “Мълчанието на агнетата” и Джулиан Мур в “Ханибал”.

“Кларис”, ще разкаже историята на младата ФБР агентка след нейното запознанство с Ханибал Лектър, което беше в центъра на “Мълчанието на агнетата”. Идеята на сериала обаче е да покаже Кларис като “брилиянтна и уязвима”, докато преследва всякакви серийни убийци и сексуални хищници, използвайки знанията, които е придобила с опита си с д-р Лектър. За момента не се знае дали той самият ще се появи като действащо лице, но отсега започнаха оживените разгорещени разговори кой би могъл да го изиграе. Сър Антъни Хопкинс направи исторически роли като Лектър в няколко игрални филма, а Мадс Микелсен го изигра в сериал.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"