Роби Уилямс разказва за зависимостта си към наркотиците

Посвeщава песента на Айда Фийлд, от която има 4 деца и е спасила живота му

Поп звездата Роби Уилямс пуска нов албум. За изненада на мнозина от неговите фенове, той ще носи духа на диското, вдъхновен от песента на Кайли Миног от 2001 г. Your Disco Needs You, която му е помогнала при записите.

Изпълнителят разказа, че той е решен да изостави за известно време парти звученето от предишния си албум The Heavy Entertainment Show от 2016 г. и миналогодишния празничен The Christmas Present.

В албума ще има и няколко не толкова купонджийски предложения, тъй като в една от песните той пее за своята история с Айда Фийлд, от която той има 4 деца и която е спасила живота му в битката със зависимостта от наркотици.

Бившата звезда от "Take That" – който е преборил порока си от 20 години, изпява за времето на тежкия период: "Трябва да се променя, трябва да се изчистя, не мога да позволя майка ми да ме види да умра така. Давене в бутилки, търкаляне с модели, преди да те намеря. Да, летях нависоко, вярно е, но сега летя високо с теб".

Междувременно австралийската поп кралица Кайли наскоро разкри, че тя и Роби ще пуснат още една обща песен. Двамата записаха мега хита "Kids" през 2000 г.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"