Сюрея от „Завинаги” партнира на Сюлейман Великолепни

Въпреки решението да си даде дълга почивка след приключване на снимките на сериала “Завинаги”, Аслъ Енвер стана екранна партньорка на световноизвестния турски актьор Халит Ергенч (Сюлейман Великолепни от “Великолепният век), в телевизионната поредица “Вавилон”.

В интервю с репортери Аслъ сподели, че не искала да участва в новия сезон, но създателите на “Вавилон” успели да я убедят, като първо я помолили да прочете сценария и я уведомили, че в новия проект ще играе, освен с Халит Ергенч, още с Озан Гювен, Аслихан Гюрбуз, Нур Феттахоглу, Бирдже Акалай и Месут Акуста. Явно тези звездните имена са помогнали на актрисата да вземе своето окончателно решение.

Междувременно Аслъ Енвер се снима и в реклами, което показва, че в работата є всичко върви по мед и масло, но не и в личния є живот. Както вече писахме, актрисата се раздели, този път май окончателно, с дългогодишното си гадже - певецa Мурат Боз.

Българските зрители обаче сега се вълнуват повече от развоя на сериала “Завинаги”, който в момента се излъчва всяка делнична вечер по bTV. Ето и някои интересни факти, свързани със снимачния процес на поредицата:

- Режисьори са Зейнеп Гюнай Тан, чиито най-известен проект преди това е “Времето лети”, и Дениз Колош;

- Сценарият се основава на книгата на турския писател и психиатър Гюлсерен Будайджиоглу, озаглавена “Връщане към живота”, но сценаристите Тешрик и Месай променят много от историята в нея;

- Снимките, правени в най-големия турски зимен курорт Улудаг, са осъществени при температура от -17 ° C, което за турския климат се счита за много мразовито време;

- Имението, което в сериала е на Есма Султан, е наето срещу сумата от около 2 милиона турски лири (почти 320 000 долара);

- Песните в “Завинаги” са изпълнявани от Аслъ Енвер и са версия на известни турски парчета;

- Самият Йозджан Дениз (Фарук Боран) кани Асла Енвер за главната женска роля (Сюрея) в сериала;

- Секретарката на Фикрет Боран (актьорът Салих Бадемджи) - Есра (Имер Йозгюн), всъщност е негова съпруга в живота. Двойката е женена от 3 години.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Таня Пушкова

Този уебсайт използва "бисквитки"