Том Ханкс с първа публична изява след победата над коронавируса

В първата си публична изява, откакто пребори болестта, като водещ се изяви "пионерът на коронавируса" сред знаменитостите Том Ханкс. Ханкс и съпругата му Рита Уилсън бяха диагностицирани със заболяването в Австралия, където премина лечението им.

"Хубаво е да съм тук, въпреки че е доста чудато да съм тук като водещ. Макар да е странно да се забавляваме в такова време, именно забавленията са същността на "На живо в събота вечер", сподели Том Ханкс, говорейки от кухнята в дома си.

След над едномесечно отсъствие шоуто "На живо в събота вечер" се завърна с първата си "карантинна версия", в която звездите на програмата представяха скечове от домовете си, пише Dir.bg.

Участваха Кейт Маккинън, Пийт Дейвидсън, Ейди Брайънт. Лари Дейвид и Алек Болдуин отново влязоха в познатите им образи на Бърни Сандърс и Доналд Тръмп.

По време на шоуто негови бивши звезди като Адам Сандлър, Тина Фей и Бил Хейдър отдадоха почит към музикалния му продуцент Хал Уилнър, който почина миналата седмица, проявявайки симптоми, съответстващи на зараза с коронавируса.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"