13 жени изненадаха Павел и Венци Венц (ВИДЕО)

Дара, Мария Илиева и Михаела Маринова заснеха тайно видео за рап дуото

Преди около година, по средата на нощ прекарана в студиото рап дуото Павел и Венци Венц тайно от екипа си публикуват в ютуб току-що създадена песен („За последен път“), която по-късно влиза в новия им албум Upgrade.

Сега, по средата на карантина заради коронавируса, екипът им и някои от най-любимите им приятелки и колежки, решават тайно от тях да направят видео на едно от най-свежите и позитивни парчета от последния албум на двамата – песента „Ти си“.

В началото й се чува женски глас, който изрича думи на испански. Никой не знае, че това е гласът на Мария Илиева. Именно Мария е една от 13-те приятелки на Павката и Венци, които създават тайна организация и заснемат видеото на парчето – всяка вкъщи. Освен Мария Илиева, в идеята се включват Дара , Михаела Маринова, Ева Пармакова, Yoana, Валя, Елия, Никол и Елеонора от 4Magic, както и женската част от екипа на момчетата, начело със Саня Армутлиева, която се оказва главен подстрекател за изненадата.

„Спомням си как преди година една сутрин се събудих и видях, че Павел и Венци Венц са си пуснали нова песен, без дори да ми кажат. Онзи ден обсъждах с тях кой да е следващият им сингъл и те нещо започнаха да се колебаят, искали да помислят. Аз обаче имам любимо парче от новия им албум. Реших, че е време да им „върна“ жеста, да се събудят те един ден и да видят, че имат ново видео, да чуят, че песента им вече звучи по радиото. Казах на екипа и на момичетата, които се снимаха в клипа и всички крещяха от удоволствие като чуха идеята. Направихме боен отряд и я осъществихме за два дена. За Павката и Венци – с обич! От всички ни!“, разказва историята Саня.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=OQZ4AJtv2Z0[/embed]

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"