14 арестувани след боя в „Спартак“

Полицията във Варна арестува 14 души след грозните сцени в „Спартак“ в четвъртък. Установени са извършителите на побоя и събличането на Кириякос Георгиу, наставник на „соколите“.

Фенът, нанесъл удари върху наставника е на 46 години. Следващият мач на „Спартак“ е в понеделник, когато тимът гостува в София на „Септември“.

В същото време един от най-известните фенове на клуба, журналистът Николай Караколев, атакува собственика Павлин Николов, намеквайки именно за мръсни схеми в клуба.

"Мълчах 3-4 дни, но някои хора прекалиха с толеранса, който им дадохме. Започвам първо с няколко добри думи. Искам да благодаря за времето, в което Павлин Николов помагаше на Спартак, но май се оказа, че това е било заради далавери, схеми и измами. ВЪН ПАВЛИНЕ ОТ СВЕЩЕНИЯ СПАРТАК! Щом си решил - махай се от клуба, но се махни като мъж. Изчезвай изцяло! Не да пишеш, че ще запазваш школата. От школата прибирате по над 500 бона чисто на месец - 500 деца по 100 лева такса, а някои плащат и по 120 (зависи от възрастта).“

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"