45-годишната Шевал Сам се снима по бански

Известната турска певица и актриса Шевал Сам, която в момента изпълнява една от главните роли в сериала "Забранената ябълка", се снима в предизвикателен кадър по бански костюм и предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Всъщност самата Шевал, която успешно се превъплъщава в ролята на пресметливата интригантка Ендер в "Забранената ябълка", се е снимала за новия брой на списание "Madame Figaro". Известната актриса публикува част от тези фотоси, като подарък за своите почитатели в социалните мрежи.

Снимката на Шевал по бански костюм за кратко време натрупа много харесвания и похвални коментари. В интервю пред списанието актрисата казва, че не се страхува да остарее. "Думата "старост" за мен е просто игра на думи. Обичам зрелостта си. Опитът е хубаво нещо ... Не бих искала да се върна към моите 20 години, защото днес със моя опит и зрелост съм в мир със себе си."

По повод снимката си по бански, Шевал казва: "Сега имам красива снимка, която мога да покажа на внуците. Не съжалявам за решението да се покажа по бански и не ми пука какво мислят другите. Единствените хора, в чието мнение и съвети се вслушвам, са от обкръжението ми ..."

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"