51-годишен пребил младата си любовница

След искане за раздяла

Мъж мъсти с бензин на жена си

Мъж на 51 години от град Кубрат пребил зверски в събота с каквото му падне далеч по-младата си изгора, която искала да го напусне. За да я спре или накаже за решението й, той преминал към физическо насилие, като ѝ нанесъл побой. Започнал с шамари, продължил с пръчка и накрая грабнал метална тръба, с която нанасял удари по 38-годишната жена.

В един момент тя се отскубнала от насилника, успяла да избяга и успяла да се обади на тел. 112 за помощ. Към адреса на мъжа незабавно е изпратен патрул, който го арестувал. Потърпевшата е прегледана и освободена за домашно лечение, което? позволило да напусне дома на насилника.

При друг случай на домашно насилие в Шумен се стигна до отмъщение с бензин. 45-годишната шуменка подала сигнал до полицията към 21 часа, че входната врата на апартамента ѝ на ул. ”Северна” е разбита. От жилището пък се носела адска миризма на бензин. Полицаи и пожарникари установили, че покъщнината ѝ - дрехи, завивки и легло, били заляти със запалителна течност. 52-годишен мъж от Шумен е задържан, съобщават от ОДМВР Шумен. Двамата от скоро живеели разделени.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"