80 000 искат нов мач "Барса" - ПСЖ

Малко над 80 000 души са се подписали под петиция за преиграване на мача "Барселона" - "Пари Сен Жермен". Идеята е на Луис Меелндо Олмедо, който досега е имал успех с подобни вотове за женските права, емиграцията и дискриминацията.

В ПСЖ обвиняват германския рефер Денис Айтекин, че е помогнал на "Барселона" да спечели с 6:1. Олмето твърди, че може да стигне до 150 000 гласа. В петицията е обявил 12 решения на Айтекин, в които ощетил ПСЖ. В своя туитър "Барса" пък пусна клипове с доказателства, че и двете дузпи са правилни. Шансовете за преиграване обаче са абсолютно нулеви.

Героичната победа над ПСЖ обаче бе последвана от загуба - 1:2 като гост на "Депортиво". Тя дойде след 6 поредни успеха в Примера. Героят от паметния двубой в Шампионската лига Неймар "си почина" от гостуването на "Риасор". Официалната версия е, че бразилецът има проблем с аддуктора. В Испания обаче изчислиха, че за трети пореден път Неймар си намила оправдание да не играе, защото на 11 март сестра му Рафаела има рожден ден. Нападателят е татуирал лика и на дясното си рамо.

Хоселу и Алехандро Берганитос вкараха головете за "Депортиво" в края на двете полувремена. Луис Суарес заби за "Барса".

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"