Антон Зингаревич: Ще подпишем нов договор с Керкез

Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич беше щастлив след спечелената от "канарчетата" Купа на България. Той призна, че идването на Душан Керкез е направило отбора специален. Руският бизнесмен допълни, че е разговарял за нов договор със специалиста още преди този финал.

"Естествено, че сме много щастливи от началото на сезона. Имахме цел. Искахме да спечелим нещо и го направихме. Това е важно за развитието на отбора, дано печелим още трофеи. Сезонът ни беше труден от самото начало. Душан дойде и този отбор стана специален. Най-важно е да имаш атмосфера в отбора. Мисля, че треньорът и играчите работят чудесно", продължи той".

"Когато Душан дойде, почувствах, че играчите станаха обединени, но и по-свободни. Те се чувстват спокойни и уверени. Душан свърши страхотна работа. Имахме разговор с него още преди финала и ще подпише нов договор. Трябва да свършим много работа, за да се подготвим за Лига Европа. Трябва да подобрим отбора през лятото и ще го направим. Ще работим със спортния директор. Вече водим преговори. Знаем къде сме и къде ще бъдем. Сега започва играта. Трябва да свършим работа. Имаме специални фенове. Видяхте ги днес. Дадоха голяма подкрепа на отбора. Феновете са много важни за победата", каза още Зингаревич.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"