Пак скандал в бургаска дискотека

Нов скандал се развихрил рано сутринта в неделя в бургаския Караоке бар, в центъра на града, до Операта. Призори посетител започнал да създава проблеми. Заяждал се с управителя на заведението и обиждал клиентите, твърдят от персонала. Те звъннали на полицията и повикали органите на реда. Докато униформените пристигнат охраната извела бесния посетител и се опитала да го укроти, и да го задържи до идването на патрулката.

Полицаите го открили паднал на земята и с разкървавено лице. Пред тях бургазлията се оплакал, че бил бит безпричинно от охранител. Охранителят пък твърдял, че не го е пипнал и с пръст и че посетителят на дискотеката бил пиян. В крайна сметка и двамата- и клиентът, и гардът са арестувани.

В момента тече проверка за надеждността на охраната на бургаските дискотеки. Няколко часа по- рано, във въпросното нощно заведение имало екип проверяващи. Масовите проверки са заради кървав инцидент пред бургаската дискотека "Час пик", когато бе намушкан охранител. След случая лично кметът на града Димитър Николов разпореди проверките. Дискотеките с установени пропуски и нарушения в охранителния режим ще бъдат затваряни.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Мария Кехайова, кореспондент на "Труд" в Бургас

Този уебсайт използва "бисквитки"