Намериха актриса мъртва в резервоар година след изчезването й в Мексико

Откриха 21-годишна актриса, изчезнала преди година, мъртва в резервоар за вода в сградата, в която живее в Мексико сити, пише "Фокс нюз".

Преди три седмици живеещите в кооперация с апартаменти в Мексико сити се оплакали от лош вкус на питейната вода в сградата. Когато най-накрая от здравните служби отишли да проверят резервоара, направили ужасяващото откритие. Във водата плавало тялото на Кармен Нориега, живееща в същата сграда.

Студентката по психология и изгряваща актриса е била изчезнала още миналия февруари. Почти напълно разложеното й тяло било идентифицирано от близки благодарение на гръдните и бедрените импланти. Един от приятелите й - 30-годишният Хавиер Паз, казва: "Тя беше талантлива и красива жена, която мечтаеше да стане известна актриса. Когато един ден не се завърна от клиниката, в която работеше, помислихме, че може да е отвлечена и продадена като сексробиня. Но както разбираме, тялото й е било в нейния блок през цялото време."

В момента полицията разследва нейно предишно гадже - богат бизнесмен, който плащал наема на апартамента й. Тя обаче го зарязала и започнала романтична връзка с адвокат. Възнамерявала да се изнесе от апартамента.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"