Красимир Каракачанов: Плевнелиев се изказа неподготвен за охраната на границата

Охраната на границата е национален приоритет и не може да се проявява негативно отношение към това. Това заяви Красимир Каракачанов в студиото на Нова телевизия.

„Президентът Плевнелиев се изказа неподготвен по този въпрос, вижте както правят Франция, Гърция и Турция”, посочи лидерът на ВМРО

Красимир Каракачанов коментира и искането на ДПС Патриотичния фронт да излезе от управляващата коалиция. "Когато ДПС не е във властта, започва да говори за предсрочни избори, за етническо напрежение, национал-популизъм. Всичко това се забравя, щом влезе в управлението на страната", каза той.

Според него, Патриотичния фронт не е заплаха за никого, а иска проблемите на българските граждани да бъдат решени от правителството.

„Призовавам Лютви Местан да спре да спекулира и да разделя българските граждани, добре е в парламента да се концентрираме върху важните социално-икономически теми”,поиска лидерът на ВМРО.

Той се обяви категорично за въвеждане на задължително гласуване на българските граждани на избори, тъй като по този начин ще бъде сведена до минимум купения и корпоративния вот.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"