Пропаднаха 5 варианта за атаката на „Левски“

 

Само в последните седмица-две са пропаднали 5 варианта за нови в атаката на „Левски“. „Сините“ търсят нападател голмайстор и бързо крило.

Мениджъри предлагат попълнения, треньорът Стойчо Стоев одобрява и.. следва засечка. Как? Два пъти футболисти отказали да дойдат, защото не им харесва достатъчно „синият“ клуб. Имиджът на „Герена“ наистина спадна напоследък след шестото място в класирането и забавените 2 заплати на играчите.

В останалите случаи спънките дошли от настоящите отбори на желаните от „Левски“. Например „сините“ се разбрали с тъмнокож футболист – неgeлан в клуба си, който мечтаел да разтрогне договора по взаимно съгласие. При вестта за интерес от „Левски“ обаче настоящият тим на нападателя изведнъж се отказал да къса контракта и поискал трансферна сума. „Левски“ нямаше 7000 евро да плати на вратаря Кристиан Наумовски за безболезнена раздяла, какво остава за 60 хиляди евро за нов футболист...

В крайна сметка във вторник все пак към „синия“ лагер в Анталия ще се присъедини нов, но за проби. Нападателят е свободен агент и няма клуб, който да блокира идването му.

Успоредно продължават преговорите за друг, по-сериозен като класа футболист.

А щабът на „Левски“, начело със Стоев, победи в мачле с 9:3 отбора на хотел „Конкордия“, който е аматьорски шампион на Анталия.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"