„Левски“ дава ултиматум за подпис на нападател

Левски“ даде ултиматум на одобрения след проби Осман Джалоу да отговори да днес на обед дали приема офертата за договор. В противен случай светкавично ще се вика друг нападател на проби. По-вероятно е футболистът от Гамбия да приеме условията, но турски клубове от втора дивизия му мътят главата с цифри. Все пак, Джалоу смени вчера хотела заедно с другите от „Левски“, а не си тръгна. Нападателят няма официален мач от ноември 2012-а, тъй като е страдал от контузия.

До края на седмицата „сините“ ще опитат да вземат и бързо крило, за да приключи селекцията. Все още се пробват варианти за идване на Либан Абди от „Ризеспор“, но шансът не е голям. „Левски“ се оглежда за крила и из други турски клубове. Ако не се намери качествен футболист, ще се продължи в този състав. Треньорът Стойчо Стоев настоява до няколко дни да има яснота по групата, с която ще работи напролет.

Привличането на нови е съобразено с месечния таван на заплати по мониторинга на УЕФА, наложен върху клуба. „Левски“ се раздели с Кристиан Наумовски, Мирослав Иванов, Пламен Крумов, Антон Огнянов и Пламен Димов, а взе Боян Йоргачевич, Емил Нину и Александър Александров. При привличане и на Джалоу, и на крило е възможно някой да си тръгне. Таванът за заплати е 250 000 лева, но не е попълнен.

Валери Домовчийски остава, след като „Вардар“ не даде исканите 80 000 евро. При добра оферта няма да се правят спънки на Луис Педро или Аймен Белаид.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"