Баби мажоретки танцуват в студиото на Мира Добрева

Темпераментна група от баби мажоретки ще потанцуват тази събота в предаването на Мира Добрева по БНТ - "Отблизо с Мира". Дамите с младежки дух идват от Горна Оряховица и преди няколко месеца са участвали в 32-ото републиканско състезание по гимнастика. Те са представители на пенсионерския клуб на града, и ще демонстрират пред зрителите своите танцови умения, съобщават от екипа на предаването.

По скайп от Украйна ще се включи и Мариана Кацарова, инициатор на кампанията „Един милиард се изправят“. Тя ще разкаже повече за инициативата и защо на 14-ти февруари хора от цял свят ще танцуват срещу насилието над момичета и жени.

Поетът Стефан Кичев пък ще сподели защо предпочита планината и своята Лора пред мола и интернет. Ще видим и 93-годишната баба Финка от Монтана, която ще демонстрира своите майсторски умения в производството на домашно вино.

Неделното издание на „Отблизо с Мира“ ще търси отговор на въпроса, защо се целуваме, и може ли една страхотна целувка да ни накара да се влюбим? За любителите на екстремното е представянето на спорта сноу кайт, за който са ни необходими само чифт ски и хвърчило.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"