18-годишна е в тежко състояние след катастрофа в Пловдив

18-годишно момиче е в изключително тежко състояние и с опасност за живота след жестока катастрофа, станала в центъра на Пловдив тази сутрин, съобщи topnovini.bg.

Ранен е и шофьорът на единия автомобил. Инцидентът е станал на бул. "Цар Борис ІІІ Обединител" от северната страна на Тунела и е затруднил движението в района.
При маневра от средна в лява лента лек автомобил "Фолксваген" се блъснал странично в "КИА", отскочил и преминал през разделителните колчета в насрещното, където се ударил в "Рено".

Ранените са шофьорът и пътничката във "Фолксваген"-а, която е седяла на предната седалка. От полицията поясниха, че пострадалата е 18-годишна девойка от Куклен, водачът е на 28 години и също от Куклен. Колата е била смазана до такава степен, че се е наложило да бъде рязана, за да се стигне до ранените.

От УМБАЛ "Свети Георги" поясняват, че на младата жена предстои серия от тежки операции. Лекарите все още решават с коя от редицата травми да започнат борбата за живота й. От лечебното заведение допълват, че девойката има фрактури на черепа, таза и ребрата. Тя все още е в безсъзнание и е настанена в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение (КАИЛ) на УМБАЛ "Свети Георги".

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"