Гробно мълчание за заплатите в ЦСКА

Гробно мълчание последва в часовете, след като Ивайло Манджуков от управителния съвет на ЦСКА обяви в четвъртък пред футболистите, че няма да получат заплати. Преди мача срещу „Ботев” никой от играчите не каза дали има план да се раздели с клуба чрез арбитраж. Може би повечето искат да доиграят оставащите до края на сезона двубои, за да останат в кондиция и през лятото по-лесно да си намерят нови отбори.

„Червените“ чакат заплатите за февруари, а иде ред и на мартенските.

Слуховете, че вратарят Максимс Уваренко е симулирал контузия, бяха опровергани от ЦСКА. Стражът получи разтежение и не успя да играе срещу „Ботев”. С изказване Уваренко шокира дори пресата в Англия - родителите му давали пари, за да си плати квартирата. Откакто е в ЦСКА, той още не е взел нито стотинка. Същото се отнася за останалите нови попълнения.

Футболистите явно ще решават какво да правят след Великден. Вероятно ще излязат с общо становище към фенове и ръководство.

Из Борисовата градина тръгна мълвата, че са се намерили богати хора, които да помогнат за спасението на лиценза във вторник Освен Петър Манджуков и Юлиян Инджов още двама бизнесмени били готови да преведат спешно сериозни средства. Целта е да се намерят 1,7 милиона лева за лицензионните проблеми и още стотици хиляди за забавените заплати на отбора. След това ще се мисли за останалите дългове. Никой от ЦСКА обаче не потвърди, че подобно нещо ще се случи наистина.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"