Фики Стораро: Мечтая за жена като майка ми!

Всички, които знаят Тони и Фики Стораро от сцената, си мислят, че синът е одрал кожата на баща си. На живо, един до друг с майка му, в лицето, в жестовете на Фики се вижда приликата с нея. 38-годишната Валя обикновено не дава интервюта, но всички в попфолк гилдията знаят, че тя е истински здравата опора на семейството със засега двама известни мъже. Засега, защото по-малкият син Емо смята да стане дори по-добър певец от батко си, шегуват се майка и син в интервюто, което съвместно дадоха за новия брой на "Всичко за семейството".

Фики, който доби самочувствие след пороя от награди тази година, докато говори, често поглежда майка си за одобрение, а тя като орлица бърза да му помогне за въпросите, в които съзира намек, например, че е много желан от фолкпевиците. За дуетна половинка, де. Тони отсъства от разговора, в чужбина за гастроли е, но Валя се хвали и от негово име: "На всеки родител от сърце желая да изпита това вълнение, с което Фики ни дари мен и Тони. Когато обявиха името му, с Тони, който иначе е много корав, се просълзихме. На кадър личи сълзата, която се отрони и стече по бузата му. Шест тотални хита, толкова много участия и смятам, че наградите са напълно заслужени. Фенове, били на негови участия, знаят за какво става дума. А другите нека да си говорят, каквото си искат." В интервюто в новия брой на "Всичко за семейството" ще прочетете още много интересни подробности за живота на преуспялото семейство.

В новия брой ще откриете още разказа на Антон Радичев как неусетно са минали 40-те му години на сцената, както и историята на една софиянка, покорила със стенописите си Ню Йорк. Рубриката Ретро ще ви разкрие малко познати щрихи от живота на Евгения Марс. Ще се позабавлявате и със страшни смешки от детството на някои БГ звезди. В рубриката Кариера има полезни съвети за безшоково завръщане на работа след отпуск по майчинство. А ако искате да смените професията си след 35, ще разберете кога е точният момент и как да го сторите без загуби. Разделът Приложна психология този път е посветен на това как се възстановява хармонията в двойката, ако той предпочита да ходи на лов, а тя - на танци. Ще си отговорите и на въпроса дали наистина различните хобита подкопават връзката, или причините са съвсем други.

От рубриката Наръчник за родители ще научите, че с поведението си детето дава знаци, по които може да хванете родителските си грешки и начините да разчетете този поведенчески код. Ще разберете защо са вредни родителските разногласия във възпитанието и кое прави тийнейджърите щастливи. Има и ценни съвети как да подготвите младежите за излизането им от семейния дом.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"