НАП-Пловдив продава баровска 4-етажна къща, конфискувана заради недоказани доходи

НАП-Пловдив пусна на публичен търг баровска 4-етажна къща, конфискувана от Комисията по отнемане на незаконно придобито имущество.

Луксозната "прогимназия" се намира в Стара Загора и е с разгърната застроена площ от 837 кв.м, особосена търговска част и кафене, а освен това разполага и с 800 кв. м дворно място. Данъчната оценка на имота, който е отнет в полза на държавата заради недоказан произход на парите за него от страна на предишния му собственик, е над 600 000 лв. Наддаването на мераклиите пък ще е през октомври.

НАП-Пловдив вече обяви за продажба на търг и 764 грама златни накити, 95 кг сребро, 10 кг сапфири и смарагди и 10 броя природни диаманти, обработени като двойна холандска роза. През август пък приходната агенция в града на тепетата продаде 770 грама златни бижута и 72 кг сребърни накипи, конфискувани в полза на държавата при различни опити за контрабанда.

Експресно бяха продадени и 15 тона замразена скумрия, внесена от Холандия, а други 5 тона риба бяха безвъзмездно предоставени за нуждите на Държавната агенция за бежанците, Дома за стари хора "Свети Василий Велики" и Домашния социален патронаж в Пловдив и на общините Хисаря, Смолян и Стара Загора.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Николай Спасов, кореспондент на "Труд" в Пловдив

Този уебсайт използва "бисквитки"