Българският канал на Блумбърг започва излъчване от 19 октомври

Новата икономическа телевизия Блумбърг ТВ България тръгва по кабел и сателит в цялата страна от 19 октомври в HD . Каналът се цели в по-широка от тясно специализираната бизнес аудитория, като дава заявка за съдържание, полезно за всеки, който търси успеха в България.


Блумбърг ТВ България е резултат от партньорството между световния гигант във финансовите информация и услуги Bloomberg L.P. и телевизия Bulgaria ON AIR, която смени икономическия си профил с политематичен. Журналисти, експерти и анализатори от Bloomberg ще се включват пряко в ефира на Bloomberg TV Bulgaria от Лондон, Ню Йорк, Хонконг, Москва, Франкфурт и др. всеки ден, като за целта телевизията е осигурила топ преводачи, специализирани в тази тематика.


В Boomberg TV Bulgaria ще работят познатите от ефира на Bulgaria ON AIR икономически журналисти. Ново попълнение в екипа е Ганиела Ангелова от ТВ Европа, която е води сутрешния блок заедно Иван Нончев.

Известният икономически журналист Ивайло Лаков ще се изявява в праймтайм с обобщение на икономическите топ новини. Популярното предаване Boom & Bust с Кузман Илиев и Владимир Сиркаров ще се излъчва през уикенда. Телевизията ще излъчва и оригинална продукция от Bloomberg Television.


Програмата ще се стриймва и на сайта bloombergtv.bg на територията на България.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"