Цветанов в хасковския кв. „Орфей“: Подкрепете Добри Беливанов с номер 13, това е любимото число на Борисов

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Хасково Добри Беливанов и областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев се срещнаха с жителите на най-големия хасковски квартал „Орфей“. Цветанов призова хората да не допускат повече грешки. „Любимото число на премиера Бойко Борисов е 13, а кандидатът ни за кмет на Хасково Добри Беливанов е роден на 13-то число. Затова всеки трябва да убеди поне 13 души да гласуват за силния отбор на ГЕРБ в Хасково с номер 13“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов припомни на хасковлии, че на предишните избори в Хасково са били задържани най-много хора за купуване на гласове. „На това може да се противодейства само с масово гласуване на 25-ти октомври. В момента Община Хасково бави реализацията на Националната програма за енергийна ефективност, благодарение на която кварталът Ви би изглеждал много по-различно“, категоричен бе той.

„Погледнете детската градина до нас – няма толкова олющена и стара детска градина, дори в близките на Хасково градове. Всички градини в Любимец и Димитровград са санирани“, подчерта Делян Добрев.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"