"Видин има много сила и дух", заяви кандидатът за кмет Росица Кирова

"Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха. Благодаря ви, скъпи съграждани. Призовавам колебаещите се на 1 ноември да направят своя избор, както и онези, които не ме подкрепиха на първия тур, да дадат своят вот за Видин, за да направим така, че градът ни да стане различен и хубаво място за живеене". Това заяви единствената жена кандидат за кмет на Видин Росица Кирова, която спечели най-много гласове на първия изборен тур и след броени дни отива на балотаж.

За изборния си успех, Кирова отправи благодарност и към младите хора на Видин, които са повярвали и имат желание да преобразят града си.

"Промяната е възможна, само ако обединим усилията си. Тя не може да стане от една група хора. Не трябва да се заблуждаваме, че във Видин ще стане нещо различно, ако сме на групички. Трябва да го направим заедно. Това, в което вярваме, това, на което отдаваме сърцата и душите си, това, което ни одухотворява - това ни определя като хора. И аз съм убедена, че във Видин има много сила и дух. Тепърва ще покажем на цяла България, че можем да бъдем различни и че ще направим промяната самите ние, видинчаните - отвътре навън", каза Кирова.

Силната кандидатка за бъдещ кмет на Видин не скри, че подкрепата, която е получила от своите съграждани я прави щастлива. "Страхотно се радвам и съм щастлива заради всичките хора, които успях да обединя около себе си. И онези, с които влязох в спор и които по някакъв начин успях да накарам да размислят и повярват в нещата, които можем да направим, но само ако сме заедно", допълни Росица Кирова.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"