Нешка Робева посвети спектакъл на 30-годишнината на Двореца на културата и спорта в Търново

Нешка Робева посвети спекткъл на 30-годишнината на Двореца на културата и спорта /ДКС/ ”Васил Левски” във Велико Търново.Юбилейният спектакъл на нейната формация взриви публиката на болярския град в събота със стилове и красотата на музикалното и танцово .

Привилегията Дворец за култура и спорт в България е оказана само на градовете Варна през 1968 г. и на Велико Търново през 1985 год.

Интересен е фактът, че преди 3 десетилетия Нешка Робева със „златните” си момичетана открива заалата и при честването на годишнината тя отново бе в старата столица с великолепните си танцьори от „Нешенъл арт”.

На кратката церемония преди спектакъла директорката на комплекса Таня Димитрова отбеляза, че няма по- подходяща визуализация на идеята ,,култура и спорт“ от Трупата на Нешка Робева, Тя благодари на Нешка Робева и нейните артисти, на гостите от Москва – „Русска рома” , на Иво Папазов - Ибряма и неговия оркестър за прекрасния подарък.

Спектакълът се осъществи под партонажа на кмета на Велико Търново Даниел Панов, който активно подкрепя културния живот в старата столица.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Веселина Ангелова, кореспондент на "Труд" във Велико Търново

Този уебсайт използва "бисквитки"