Директорка в училище в Ню Йорк участвала в оргии с колега и охранител

Директорка на училище в Ню Йорк бе уличена в непристойно поведение на работното си място. Снимки с групов секс на жената били намерени от ученици.

Подробностите за интимния живот на Ени Шмуц Сейфула станаха известни, след като тя решила да напусне любовника си. Засегнатият мъж, който е и баща на един от учениците в училище, решил да й отмъсти. Той копирал снимките със сексуалните "упражнения" на директорката, които тя пазела в служебния си лаптоп и ги отнесъл в Министерството на образованието.

Отхвърленият любовник заявил, че 36-годишната брюнетка му е изневерявала, участвайки в групови оргии със своя помощник и охранител в училището, съобщава New York Post.

След разразилия се скандал любвеобилната дама била преместена на работа в едно от най-лошите училища в града като преподавател по английски език. Учениците там обаче научили за скандалното минало на Сейфула. Те открили в интернет същите непристойни снимки и започнали да се подиграват на учителката си. Заради подобни бъзици тя прекъснала един от часовете си и избягала разплакана навън. Представители на Министерството на образованието сега отново се опитват да решат проблема с шавливата учителка.

Превод "Блиц"

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"