По пътя към отслабването и романтиката, или как се оцелява, ако се окажеш по средата

Килограмите не пречат на любовта, а понякога да си част от средностатистическо семейство може да се окаже по-трудна задача от това да оцелееш в лудница. Доказателствата идват с новите приключения на пухкавата двойка Майк и Моли и семейство Хек.

Отличеният с награда „Еми” комедиен сериал „Майк и Моли” ще дебютира с нов сезон на 8 декември по Би Ти Ви Комеди. Епизодите ще се излъчват всеки делник от 22 ч. Поредицата, чиито автори са създателите на „Двама мъже и половина” - Марк Робъртс и Чък Лори, пресъздава любовната история на двама души, които винаги са се предпазвали от емоции и са разчитали на способността да гледат шеговито на живота. Майк Бигс (Били Гардел) е добродушен полицай, който искрено иска да отслабне, а Моли е симпатична и пухкава учителка с добро чувство за хумор.

В премиерния четвърти сезон на “Майк и Моли” връзката на милата двойка ще бъде изправена пред редица нови предизвикателства. След като се изповядаха един на друг, сега Майк и Моли започват да преоткриват себе си. Моли е на кръстопът в кариерата си и решава вместо да учи деца, да стане... писател. Майк пък е решен да живее всеки ден като за последно, изпадайки в посттравматичен шок, и също се колебае относно работата си.

Сериалът “По средата” също ще се появи в ефира на Би Ти Ви Комеди с премиерни епизоди на 12 декември от 9 ч. Новият за зрителите пети сезон ще се излъчва през уикенда. Сериите изправят Сю пред голямо изпитание, Брик е обхванат от любовни трепети, а Франки и Майк ги очакват не чак толкова добри новини.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"