Министър Ненчев: Бих направил всичко, което реши Реформаторският блок

"Мисля, че ние винаги сме били едни от най-големите поддръжници на запазването на блока и той да продължи по начина, по който е работил до момента, като не се отклоняваме от основните принципи, които възприехме още в началото."

Това заяви лидерът на БЗНС и министър на отбраната Николай Ненчев преди заседанието на Реформаторския блок, на което ще се решава подкрепата за правителството, предаде БГНЕС.

На въпроса дали Ненчев би подал оставка като министър, той отговори: „Бих направил всичко, което реши РБ, защото ние сме част от него и се съобразяваме с решенията”.

Блокът е силен, когато е по-голям и по-единен. В тази посока ще продължим да работим и затова разбирайте нашето мълчание до момента като усилие и действие в тази посока, каза лидерът на Народна партия „Свобода и достойнство“ Корман Исмаилов преди срещата.

Той посочи, че позицията им е РБ да бъде максимално консолидиран, единен и силен. Депутатът Румен Христов заяви, че се надява да останат заедно. С категоричното да и Божидар Лукарски отговори на въпроса дали ще се запази целостта на блока.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"