Жена загина при падане от 6-ия етаж на блок във Варна

Трагедия разтърси живущите в блок 155 в квартал „Младост” във Варна. Снощи около 22 часа пред сградата е открит труп на млада жена. На място веднагаса пристигнали веднага криминалисти, които са започнали разследване, съобщава petel.bg. Съседите са в шок и в момента коментират каква може да е причината за драмата.

"Около 20 часа в понеделник е получен сигнал за инцидент в бл. 155 в кв. "Младост". На място веднага са пристигнали полицаи, които са установили, че е загинала жена на 43 години, която е паднала от шестия етаж. Данни за насилствена смърт няма. Образувано е досъдебно производство, като разследването по случая продължава. Предстои да бъде направена аутопсия на починалата жена", внесе яснота по случая с жената Ивана Милева, пресаташе на ОДМВР Варна.

„Тя беше слънчева, усмихната дама, която често гостуваше на нашия комшия Данчо, живеещ на 6 етаж. Двамата никога не са създавали проблеми. Черпеха се тихо и кротко и изглеждаха щастливи. Всички сме потресени от това, което стана и нямаме обяснение каква може да е причината”, заяви един от живеещите във въпросния блок.

Жена, която разхождаше кучето си пък разкри, че Данчо е останал сам миналата година, когато се е споминала майка му. "Момчето много тежко преживя смъртта й. Добре, че тази жена бе до него, за да му е малко по-леко. Племенник на майката на Данчо – д-р Анжел, често идваше при него, консултираше го, правеше му прегледи и си говореха като братя.", каза жената.

От полицията съобщиха, че няма данни за насилствена смърт. Разследването по случая продължава.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"