Пребиха до смърт 18-годишно момче в центъра на Враца

Пребиха 18-годишно момче до смърт в центъра на Враца, съобщи БНР. Теодор е издъхнал часове, след като бил нападнат от четирима души, които му нанесли тежки удари, потвърдиха от болницата в града, предаде местният сайт tribali.info.

Инцидентът е станал, след като двама братя пресичали уличното платно и чули клаксон на автомобил, управляван от младежа Теодор. След разменени реплики от двете страни се стигнало от саморазправа и побой, съобщиха от МВР в града.

На място е задържан 32-годишният Иван П., а брат му Десислав /36 г./ по прякор Поничката, е избягал и се укрива от органите на реда. „Предприети са всички необходими действия за установяване и задържане на Десислав, който е с регистрирани две криминални прояви - кражби и шофиране след употреба на алкохол“, казаха още в извънредното съобщение на пресцентъра на областната дирекция на полицията.

Според очевидци обаче имало четирима биячи. Конфликтът между тях и загиналото момче възникнал, след като излезли от юридическа кантора в центъра. При скандала Теодор извадил метален бокс, но другите мъже са успели да го повалят на земята.

До идването на линейката, половин час след подадения сигнал, пострадалият мъж е лежал безжизнен, докато свидетели на инцидента са му оказвали първа помощ.
От полицията във Враца официално съобщиха, че участниците в побоя не са се познавали.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"