Хороскопът на Алена: Внучето на Бойко - добро и устремено към звездите

Рождената дата 31 януари му определя дълги години живот в чужбина, за да е полезен

Звездите вещаят още, че известният наследник ще е усмихнат и човеколюбив

На 31 януари, само преди 6 дни, премиерът Бойко Борисов стана дядо. Дъщеря му Венета роди момченце и зарадва още повече баща си, като го кръсти на него - Бойко. В същия ден у нас на бял свят са дошли още 263 българчета, показва справка в регистъра на новородените, поддържан от Министерството на здравеопазването.

В последните години бъдещи майки все по-често се допитват до астролози на коя дата да се спрат за извършване на цезаровото сечение, та да родят децата си с повече късмет. Така звездната „прогноза“ става все по-популярна. Затова екипът на „Труд“ се обърна към астролога Светлана Тилкова - Алена, за да разкрие какво ще донесе датата 31 януари 2016 г. на внучето на премиера. Ето какво съобщи тя специално за читателите ни.

Започвам с изключително важното уточнение, че хороскоп не се прави на новородено, докато не навърши 6 месеца (въпреки че и тази възраст е прекалено ранна). Изключение са случаите, при които детето е с вродено заболяване и се налага спешна оперативна интервенция в този период, което аргументира изготвянето на хороскоп за здравето. Той веднага може да се напише и при раждането на бебе в кралска фамилия (правят се звездни карти и астропортрети), но само след разрешение на семейството. Освен това се пише по такъв начин, че да не се дава повече от допустимата информация. Във всички останали ситуации международният кодекс на астролога забранява направата му на новородено.

Затова ще се ограничим до следното - през януари има две дати на кармична разплата - това са 4-ти и 31-ви. Те са с еднаква вибрация 4 при редуцирането на числото 31 до просто число. Всички бебета, родени на тези дати през 2016-а, имат еднакви нумерологични характеристики, разликата в които идва единствено от имената.

Децата, родени на 4 януари, са подвластни на Козирог и на управителя на деня - Луната, която е причината още в първите години на детството да са меланхолични и вглъбени в себе си. Особено през първия ден на всяка седмица. Ако са си избрали сами този ден на раждане, са орисани на кармична разплата, която им носи трудности. Ще са перфекционисти и устремени към професионална кариера. Съдбовният им път изисква да изживеят по-голямата част от живота си извън България.

Децата, родени на 31 януари, са подвластни на Водолей и на управителя на деня - Слънцето. Ще бъдат усмихнати, добронамерени и човеколюбиви. Ако сами са избрали този ден на раждане, и те са орисани на кармична разплата и на повече трудности в живота, но ще носят с чест своя товар. Ще бъдат добри и устремени към непознати страни, ще ги привличат знанията, свързани с Космоса и незримия свят. И техният съдбовен път ги орисва да живеят през голяма част от живота си извън своята родина, за да бъдат полезни. А и на себе си.

Що е то астрални близнаци

Какви ли не измислици съм чула и прочела за астралните близнаци. Толкова нелепи, че даже неграмотният човек ще разбере, че го лъжат, но пишман астролозите и нумеролозите не се терзаят, че се подиграват с науката.

Твърдението, че всички хора, родени в един и същ ден са астрални близнаци е невярно и абсурдно. Независимо дали става дума за съвпадение на календарна година или бомбастичното изхвърляне, че всички хора, родени на 31 януари 2016 г., са астрални близнаци на Ванга (нищо че ги дели век и нещо от нейното раждане). В такъв случай човечеството щеше да е съставено от 365 типажа хора, пръкнали се от незнайно каква матрица. Милиони еднакви хора - не е възможно, нали?

Астрални близнаци са единствено хората, родени не само в един и същ ден, един и същ месец, една и съща година, но и в една и съща минута. Единствено в този случай планетите са не само с еднакво разположение на небосклона, а и домовете и асцедентът са еднакви. За тези хора може да се каже, че са астрални близнаци с еднакви характеристики, заложени от Слънчевия, изгряващия знак и аспектите между планетите, а също от житейските периоди, вибрациите на деня на раждане и Съдбовния път. Единственото различие между тях са имената им, които могат да влошат или подобрят останалите вибрации. Те си приличат и на външен вид, имат заложени еднакви болести, но дали ще боледуват зависи от тях и от различната Карма, натрупана в предишните им прераждания.

Биологичните близнаци - еднояйчни или разнояйчни - не са астрални близнаци, защото се раждат винаги с няколко минути разлика. При повечето от тях асцедентът също е еднакъв, както и житейските периоди, но те, дори и приличащите си като две капки вода, имат различни характери, определящи различна Съдба, различен път на развитие, различна Карма, която всеки сам твори. Те притежават силно развита интуиция, която им помага да затъват в чувствата и проблемите на другата половинка, дори и когато са на голямо разстояние един от друг.

Кръвни роднини, които имат съвпадение единствено в дата и месеца си на раждане, също не са астрални близнаци.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"