Лейди Гага и Бионсе побъркаха света на Супербоул

Лейди Гага и Бионсе побъркаха не само Америка, но и целия свят по време на Супербоул. Новият шампион е "Денвър Бронкос", след като надигра "Каролина Пантърс" с 24:10.


Лейди Гага излезе на стадиона в Сан Франциско за националния химн в яркочервено. Акомпанираше й само един пианист. На почивката на най-голямото спортно шоу старт на програмата даде групата „Колдплей“. Певецът Крис Мартин изуми трибуните и многомилионната тв аудитория не само с песен, но и с акробатизъм. Дори имаше вариант от много пеене да се... контузи. Но дойде редът на Бионсе. В суперсексапилно облекло тя събра повече овации, отколкото футболистите.


Вон Милър, играч №1 на мача, не пожела традиционната екскурзия до "Дисниленд". Каза, че отива в стриптийз клуб. Досега почти всички казваха любимото на американците: "Отиваме в Дисниленд!" Но на въпроса на красива репортерка след мача Милър се провикна: "Майната му на Дисниленд! Отивам в стрийтиз бара!" Имаше и интрига. Преди мача "Дисни" избра ветерана Пейтън Манинг, по прякор Шерифа, за лице на мача. А Милър извика към 39-годишната легенда: "Първият танц ще е за теб, Шерифе!"


"Денвър" избра шампионския цвят. Историята помни, че 34 от 49-те досегашни шампиони играеха в бяло. Преди четири години "Бронкос" отново бе в мача за титлата, заложи на официалното оранжево и падна. Шокиращо баскетболната звезда от НБА Кевин Дюрант се акредитира като фотограф и бе точно до терена.
Камз Нютън, звездата на "Каролина", отговори с общо 10 думи на пресконференцията. На пет въпроса той рече: "Ще се върнем! Надиграха ни! Много неща! Не! Загубихме! Свърших!"
Статистика в САЩ твърди - в деня на Супербоул се изяждат 1,3 млрд. пилешки крилца.


Шерифа си отива

Победата в Супербоул вероятно ще се окаже последният мач за една от най-големите легенди на американския футбол. На 39 години Пейтън Манинг-Шерифа от "Денвър Бронкос" каза: "Сега първо искам да целуна жена си и дъщеря си."
Освен безкрайните си рекорди той стана първият куатърбек в историята на НФЛ с титли в два различни отбора, а и е най-старият със Супербоул на тази позиция. Сега на финала Манинг не игра силно, не направи тъчдаун и бе сменен.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"