ЦСКА премина кота 100 с 8:1

ЦСКА вече има повече от 100 официални гола през първия си сезон като аматьорски клуб. Още в 19-ата секунда Момчил Цветанов заби за 1:0 срещу "Септември" на "Българска армия", което бе юбилейното попадение. До края шоуто бе пълно и във вратата на софийския съперник влязоха още 7 гола за крайното 8:1. Само във "В" група головата разлика на "червените" е 75:2.

Хиттрик за ЦСКА отбеляза Костадин Хазуров. С по два гола се отличиха Самир Аясс и Николай Цветков. Голмайсторът за "Септември" също е исторически. В последната минута на първото полувреме Николов вкара от дузпа. Досега играч на противников тим не се бе разписвал срещу ЦСКА във "В" група. Само защитникът на "червените" Александър Бранеков, който ще отсъства до края на сезона заради контузия, успя да разпечата вратата на Стоян Колев в един от двубоите с майсторски автогол.

ЦСКА не е загубил нито една точка във "В" група. Отборът е безапелационен лидер и очаква два полуфинала за купата срещу третия в елита "Берое".

"Работата ни е да правим шоу - каза Христо Янев, треньорът на "червените". - Видяхме красиви голове и комбинации. Благодаря за фантастичната подкрепа във всеки двубой. Младите момчета от "Септември" също заслужават добри думи, опитаха се да направят интересни неща."

За първи път на стадион "Българска армия" се появи Гриша Ганчев. Единствената му публична футболна проява с ЦСКА досега бе своеобразното общо събрание през есента, което бе на терена. Сега Ганчев беше в компанията на изпълнителния директор на клуба Пламен Марков, а в близост до тях имаше трима азиатци.

Снимки Андрей Михайлов

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"