Бойко: Радан го обичам много, но не е наясно със себе си

Радан Кънев го обичам много, но не е наясно със себе си. Искам най-накрая в Реформаторския блок да се разберат помежду си, защото действително имат раздвоение. Няма как да са в управляващата опозиция. Това заяви премиерът Бойко Борисов, съобщава Фокус.

"Кънев единия ден отива с Реформаторския блок при президента, на другия ден обявява, че е в опозиция. Трябва всички да си вършим работата. Парламентът да приема добри закони, правителството да работи и да е стабилно, съдии и прокурори да си вършат работата, за да може обществото да е доволно", допълни премиерът.

"Реформаторският блок част от управлението ли е или не е? Каква е това поведение? Това е все едно да направя в парламента опозиция на управлението на ГЕРБ. Няма логика това, което правят", категоричен беше е Борисов.

По каква линия ме обвързват мен с прокуратурата?Всеки ден дават пример един на друг, с декларациите си и с политическите си изказвания и атаки. Кое е лъжа? Нима тези речи и всичко това което се пише всеки път с едни и същи думи не е достатъчно?", попита премиерът Борисов по отношение на продължаващите нападки от страна на Радан Кънев.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"