Шуменка спечели безплатен ток с телефонно обаждане

Шуменка беше наградена с "енергиен чек" за 200 лв., след като се оказа 8-милионния клиент, позвънил на националната телефонна линия на "Енерго-Про" 0700 1 61 61. Дружеството ще поеме разходите за ток на късметлийката Хелия Тодорова.

Първата сметка, която ще покрие ваучерът е тази за април, излязла преди дни от енергийното дружество. Ще остане и за следващи сметки, уточняват от Енерго-Про.

Късметлийското обаждане Хелия направила на 23 март в 10:50 часа, когато звъннала, за да се консултира за свое текущо задължение. Дамата е изряден абонат, уточняват от дружеството.

Чекът й бил връчен тази седмица от управителят на Енерго-Про във Варна Стефан Абаджиев. Тодорова била откровена: "Беше голяма изненада, наградата ще бъде от полза за семейния ми бюджет”.

Компанията обслужва Североизточна България и е първата в електроенергийния сектор, въвела през 2006 г. обслужване на клиенти чрез единен телефонен номер. Награда е имало и за 7-милионния клиент.

Най-големият брой обслужени обаждания на клиенти в рамките на едно денонощие от началото на тази година е 7 383. Най-често търсената информация продължава да бъде за размер на сметката и за предстоящи плащания.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Цветелина Георгиева, кореспондент на "Труд" в Шумен

Този уебсайт използва "бисквитки"