Феновете изостават „Челси“ заради Джон Тери

Привържениците на „Челси“ готвят невиждан протест за оставащите два мача на тима до края на сезона. „Сините“ фенове са крайно решени да издействат нов договор на своя любимец и капитан на тима Джон Тери за следващия сезон. За целта те ще обърнат гръб на отбора, за да покажат на ръководството, че са крайно решени да постигнат целта си. Зрителите възнамеряват да напуснат демонстративно трибуните по време на срещите с „Ливърпул“ и „Лестър“ от Висшата лига. Това ще се случва в 26-ата минута, а агитката ще се връща обратно по местата си едва на полувремето. Решението за точния момент, в който това да се случва, не е случайно, тъй като бранителят играе именно с номер 26. Идеята за бойкота вече се разпространява масово в социалните мрежи, за да може да набере гласност преди визитата на „мърсисайдци“ в сряда.

Както вече стана ясно, шефовете на „Челси“ нямат никакво намерение да предложат нов контракт на клубната легенда. Това принуди феновете по-рано тази година да поискат оставката на техническия директор на клуба Майкъл Еманало.

В същото време ситуацията за Тери се влоши още повече, след като той си изкара червен картон при визитата на „Съндърланд“, загубена с 2:3. По този начин иконата на тима ще пропусне последното домакинство за сезона и няма да може да се сбогува с феновете по подобаващ начин.

По време на престоя си на „Стамфорд Бридж“ Тери записа 703 мача със синята фланелка. Той ликува 4 пъти с титлата във Висшата лига и с още 10 други трофея, включително и в Шампионската лига.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"