Мистър Лас Вегас: Стив Макуин се почерпи и поръча Rolls-Royce, после не си спомняше

Лицето му изглежда на 40 години, тялото му - на 50, а в паспорта му пише, че е на 74 г. Така е, когато цял живот возиш задните си части в меката седалка на Rolls-Royce.

Американският хотелиер, певец, комик и шоумен Уейн Нютън притежава богата колекция автомобили от британската марка. Известен е като Мистър Лас Вегас, защото е изнесъл е над 30 000 самостоятелни спектакъла в столицата на хазарта. Не е Елвис Пресли, но е пял с него. С Джони Кеш също. А живота си дължи на Франк Синатра. Днес Уейн Нютън е единственият жив между именитите си колеги, придобил е някои от техните коли и разказва стари истории като тази: „Веднъж бях загазил и мафията искаше да ме ликвидира. Не излизах никъде, взех си пистолет. Тогава звънна Франк (б.р. - Синатра) и му казах: ”Човече, аз съм на шесто място в черния списък, а всички на местата от първо до пето са покойници.” Франк помогна и вече не бях на шесто място...”

На първо място в гаража на Уейн Нютън са автомобилите Rolls-Royce, в които се влюбва за цял живот още когато е 4-годишен. Сред тях е и вмирисаната на тютюн и оборудвана с телефон лимузина на Джони Кеш от 80-те години. Друго от „бижутата” му някога е принадлежало на Стив Макуин. Знаменитият актьор и състезател бил толкова пиян, когато поръчал въпросния Rolls-Royce, че не си спомнял нищо и искрено се изненадал, когато един ден му го доставили пред дома. Но все пак го взел...

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Ангел Виденов

Този уебсайт използва "бисквитки"