Слави Трифонов за влизането в политиката: В зависимост от референдума ще направя, каквото се наложи

„Ако политическата класа уважава суверена си, аз ще бъда примерна част от българският суверен, народа, но ако не, ще направя необходимото, каквото и да е то.” Това отговори Слави Трифонов на въпрос дали ще влиза в политиката в интервю за БТВ. 

„За президент няма да се кандатирам”, заяви Трифонов.

Шоуменът обясни, че на всички въпроси от референдума, който инциира, ще гласува с „да”.

„Трябва да ви кажа, че съм рептил. В мен дреме влечуго. Аз съм гей-рептил и зад мен стои организацията на илюминатите”, иронизира Трифонов в отговор на въпрос дали зад действията му стоят олигарси и задкулисие. „Никой не стои зад този референдум. Стоят 700 000 души. Има задкулисие от 1 млн. души”, допълни шоуменът.

Той съобщи, че освен официално представените подписи, има още 300 хил. подписа в неговия офис, които са получени след крайния срок, с което рефендумът е събрал общо 1 млн. подписа.

По думите на Трифонов Конституционният съд трябва задължително да пусне въпросите от референдума, за да не застава срещу "неговия работодател народа".

Никой от тези хора не е направил нищо достойно, коментира Слави Трифонов политиците, които критикуват референдума, включително президента, премиера, министри и депутати от всички най-големи партии в парламента.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"