Станишев и Нинова затягат редиците на БСП чрез фейсбук (обзор)

Президентът на ПЕС Сергей Станишев и лидерът на БСП Корнелия Нинова стартират съвместна кампания за затягане на редиците на Столетницата преди събора на Бузлуджа навръх 125-тата й годишнина. Кампанията ще протече изцяло във фейсбук, където симпатизанти, активисти и членове на партията ще могат да качват клипове, снимки и истории за червената идея, обединени под мотото „Аз съм БСП“, обясни Станишев.

„Кръстихме групата „Аз съм БСП“, понеже вярваме, че потенциалът на тази 125-годишна партия е голям, защото хората в нея са големи. Правим кампанията заедно, защото така сме по-силни.“, категорични са бившият и настоящият лидер на столетницата.

Станишев даде старт на кампанията със селфи клип в профила си в социалната мрежа. „Не се страхувайте да заявите „Аз съм БСП“, започва видеообръщението си лидерът на ПЕС. Предстоят и видеа със Стефан Данаилов и Велислава Дърева.

„Искам да подредя държавата. Искам да има правила, еднакви за всички и който ги нарушава, да бъде наказван. Искам да изчистя политиката от зависимости. Искам всеки да знае, че ще успее, не защото има дядо владика, а защото има качества. Знам, че БСП може да направи това, но имаме нужда от вас“, каза още Нинова.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Даниела Кръстанова

Този уебсайт използва "бисквитки"