Наръганите от скинари младежи в столицата са без опасност за живота

Снощи в „Пирогов“ са били настанени двама младежи на 17-годишна възраст. Състоянието им е стабилно, без непосредствена опасност за живота към момента, съобщават от болничното заведение.

Единият пациент е с 2 порезни рани в областта на гърба, охлузни рани в областта на едната ръка и едното коляно. Екип на Детска хирургия е обработил раните в операционната тази нощ и момчето е оставено в лечебното заведение.

Другият пострадал също остава в спешната болница, тъй като има фрактура на главата, рана на главта, а на едната ръка има увреда на сухожилията и фрактура.

Тази нощ по спешност той също е бил опериран от съвместния екип на д-р Фирузи от Клиниката по хирургия на ръката и д-р Фурсова от Клиниката по детска травматология.

Припомняме, че снощи 17-годишен младеж беше наръган с нож в центъра на София от скинарска група. Инцидентът е станал на кръстовището на бул. „Ал. Стамболийски” и ул. „Одрин”. Задържани са четирима мъже, в които са открити хладни оръжия.

Според ранения причината за инцидента е, че групата вървяла зад гърба му и е скандирала: „ЦСКА”. Той им се е изсмял и те го нападнали.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"