Дневният хороскоп на Диляна Костова

Луната в знака Телец активира предстоящия негативен аспект между Меркурий в Лъв и Марс в силата си в Скорпион. В следващите два дни отново се повишава опасността от инциденти, особено за хората, в чиито рождени карти двете планети са разположени неблагоприятно една спрямо друга. Пътуванията, вземането на стратегически решения и търговските сделки не са препоръчителни. Повишен е рискът от проблеми с комуникацията и с истинността на информацията.

ОВЕН

Днес и утре бъдете особено внимателни зад волана. Не са изключени проблеми с колата, грешки в кореспонденцията и хиперактивно мислене. Напрежението в работата може да нарасне, отношенията с колегите да бъдат трудни. Възможно е да се активират хронични заболявания. Рискът за здравето ви е повишен, не се пренебрегвайте. Избягвайте да подписвате банкови и застрахователни документи. Ще усетите нужда от усамотение.

ТЕЛЕЦ

Не подписвайте финансови договори, преди да сте се уверили, че няма скрити клаузи или санкции. Внимавайте къде прибирате пари. Възможни са недоразумения с партньори по финансови въпроси. Интимните взаимоотношения ще ви напрягат и изнервят, както и децата. Някои от вас ще научат за неприятна ситуация или клюка около връзката си. Заложете на компанията на близките си приятели и прекарайте време с тях.

БЛИЗНАЦИ

Пазете се от травми и изкълчвания. Здравето ви може да бъде нестабилно, има опасност от инфекции. У дома ще се увеличат задълженията и може да се наложи да полагате грижи за родител. Разочарование от страна на близък приятел ще наскърби някои от вас, а други няма да успеят да реализират своя мечта. Планирайте задачите си, разчитайте на подкрепата на бизнес съдружниците и брачния партньор.

РАК

Бъдете внимателни при боравене със служебна документация, може да изгубите важни елементи. Пътуване на децата или интимния партньор може да ви създаде главоболие, както и новина, поднесена от тях. Убедете се, че ви разбират правилно при разговор, възможни са недоразумения и задни мисли в общуването. На работното място обстановката е спокойна. Погрижете се за физическото си здраве и душевно равновесие.

ЛЪВ

Финансови въпроси, свързани с чужденци или чуждестранни проекти, може да помрачат настроението ви. Харчовете за дома или покрай родител при някои от вас рязко скачат. Задгранично пътуване с приятели е възможно да не се осъществи или да се отложи, както и да не се случат или да бъдат неизгодни сделки с недвижими имоти с чуждо участие. Днес бъдете по- дистанцирани с приятелите си. Приятно може да ви изненада интимния партньор.

ДЕВА

Повишава се рискът за здравето ви, особено от по- сериозни счупвания и операции. По възможност оставете колата. Не планирайте работа с финансови институции, а ако кандидатствате за работа на такова място, е възможно да получите отказ. Проверка от висшестоящи или данъчни служби може неприятно да ви изненада и допълнително да изостри ситуацията. Напрежението ще свалите у дома с любимите хора.

ВЕЗНИ

Финансови въпроси, свързани с наследство или идващи от чужбина, може да ви обезпокоят, а също така е възможно да изчезнат пари. Вероятно е да разкриете задкулисна игра на съдружник или да пропадне подписване на важен договор. Изходът на съдебно дело може да се окаже не във ваша полза, както и съдружия и партньорства с чужденци. Добре ще ви подейства грижата за домашен любимец и разговорът с колега.

СКОРПИОН

Денят е рискован за здравето, особено за гърлото. Дори да не сте болни, може да се чувствате отпаднали или под напрежение. Грижа около близък приятел може също да ви разстрои. Не нагрубявайте хора от обкръжението, по- късно ще съжалявате. Работата с банкови институции не се препоръчва. Финансови постъпления за част от вас и добре прекарано време с децата и интимния партньор ще разсеят облаците.

СТРЕЛЕЦ

Грозят ви клюки на работното място и това може да застраши служебното положение и репутацията на част от вас. Не оставяйте неизяснени отношения с партньорите в бизнеса и живота, защото ще имате неприятности. Ако ще подписвате договори, проверявайте за скрити клаузи. Планове, свързани с интимния партньор и децата, ще се променят в движение. В кондиция сте, така че бъдете концентрирани.

КОЗИРОГ

Възможно е да се наложи да се грижите за човек у дома, вероятно родител. Имуществени въпроси, свързани с чужбина, може да ви разочароват. Планирано задгранично пътуване с приятели може да се провали или отложи, а здравословното състояние на човек от обкръжението да ви разтревожи. Заложете на повече сън и почивка, отделете време за близките си роднини или се усамотете с брачния партньор.

ВОДОЛЕЙ

Неуредени документи може да спънат отношенията ви с финансови институции. Рискът зад волана е повишен, така че бъдете внимателни. Проблеми с колата също не са изключени. Ако се занимавате с бизнес, не предприемайте рисковани действия. Възможно е да не получите желано финансиране. Планирано забавление с роднини може да се осуети. Личните финанси са стабилни, прекарайте време с приятели.

РИБИ

Днес сте в кондиция и личните ви дела вървят по план. Рисковете за вас са свързани с прекомерно харчене в дома или финансови загуби в отношенията с партньори. Договори със задгранично участие е вероятно да не се случат или да се променят плановете ви за пътуване с брачния партньор. Не предприемайте закупуване на скъпи вещи за дома, може да се окажат с дефект и да не можете да ги замените.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"