Байерн чака жребия за осминафиналите, 3 клуба ще се борят за второто място в група „А” на ШЛ

Байерн Мюнхен и Копенхаген завършиха изненадващо 0:0 в мач от група „А” на турнира Шампионска лига. В другия мач от групата Галатасарай и Манчестър Юнайтед завършиха 3:3. В 11-ата минута Алехандро Гарначо откри резултата за гостите в Истанбул след асистенция на Бруно Фернандеш. Именно португалецът се разписа за 0:2 само 7 минути по-късно. В 29-ата минута Хаким Зиеш намали изоставането на Галатасарай на 1:2 и при този резултат завърши първата част. 
Втората започна с бърз гол на Скот Мактоминей още в 55-ата минута. В 62-ата отново Хаким Зиеш намали за 2:3, а в 72-ата минута Мохамед Артюркоглу изравни за 3:3. В 84-ата минута Бруно Фернандеш можеше да поведе отново "червените дяволи" напред в резултата, но нацели гредата. 
Байерн Мюнхен се класира рано-рано на осминафиналите в турнира, като е лидер в групата с 13 точки. Втори е Копенхаген с 5, колкото има и турският гранд. Двата тима вероятно ще определят втория участник от групата във фазата на елиминациите в последния кръг. Юнайтед е последен с 4 точки и също може да се намеси в местата за елиминациите в евротурнирите.
В последния решаващ кръг на 12.12 Копенхаген ще играе с турския тим, а лидерът Байерн - срещу Юнайтед. 

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"