„Ботев“ (Пд) на 40 хил. лева от оцеляването

„Ботев“ (Пд) е на път да се размине с фалита. По-малко от седмица преди изтичането на крайния срок за погасяване на дълга към фирма „Рент Мениджмън“, „жълто-черните“ се нуждаят от близо 40 хил. лева до събиране на заветните 564 780 лева. С въпросната сума ще бъде ликвидиран  дълг от 26 млн. лева към КТБ, който се продава на пъти по-ниска цена. В сряда стана ясно, че клубът вече разполага с над 515 хил. лева, събрани благодарение на различни кампании на привържениците. През седмицата в сметката на „Ботев“ бяха преведени 41 890 лева, генерирани за Кауза Колежа. 
„До крайната цел остават малко над 40000лв, които трябва да съберем в рамките на няколко дни. Затова призоваваме за пълна мобилизация в жълто-черните редици. Заедно ще успеем!
Да живее „Ботев“ Пловдив!, се казва в съобщение на Клуб на привържениците.
Поредният лост за генериране на средства е продажбата на виртуален билет под наслов „Да напълним Колежа“ на цени от 19.12 лева до 1912 лева. Те вече са налични, а акцията ще продължи до 22 ноември. През уикенда „канарчетата“ няма да играят мач от Първа лига, тъй като в „Лудогорец“ има бум на заразени от COVID-19.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"