Чар си губи съня заради Кобрата, българинът ще тренира на Белмекен

Махмуд Чар става в 5 всяка сутрин, за да тренира за боя Кубрат Пулев. Очаква се двамата да се бият на 7 декември в зала „Арена София“. Мачът ще бъде за регулярната титла на Световната боксова асоциация, съобщи "Спортната джунгла". 

Германецът се похвали в социалните мрежи със своя дневен режим. Той стартира със ставане в 5, а за 6 сутринта е предвиден дълъг крос. Закуската е в 8.30. Следващата част от ежедневния режим е масаж. Той е фиксиран за 11. Обядът е от 12.30. Единственото чисто боксово занимание за деня е от 15.00 ч. Четири часа по-късно е вечерята. Денят приключва със сауна в 21.00 ч.

Чар се похвали и с нисковъглехидратна диета и че е отседнал в луксозен хотел в Дубай, а в неговта стая има дори джакузи.

Кубрат Пулев обяви пред BTV, че в сряда ще бъде организирана пресконференция. Очаква се на нея официално да бъде обявена срещата, а малко по-късно ще бъдат пуснати билетите. Най-вероятно на брифинга ще присъства и самият Чар. Пред Димитър Тасев Пулев разкри и част от тренировъчните си планове. Той смята да направи 20-дневен лагер на Белмекен.

Още преди 3 години само в "Труд" отбелязахме, че Чар има желание да се бие с Кобрата. Първата възможност затова се провали заради скъсан мускул на германеца, но сега битката вероятно ще се състои. 

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"