Джани Инфантино иска да гледа Меси на Мондиал'34

Лионел Меси, който спечели всичко в световния футбол, решава бъдещето си година за година, смятайки, че е в последния етап от кариерата си. Много футболни фенове го молят да не слага край на кариерата си и да издържи до следващото световно първенство. Някои, като президента на ФИФА Джани Инфантино, отиват по-далеч и го молят да продължи...до Световното първенство през 2034 г.!
В мача на легендите на Конмебол топ лидерът на световния футбол беше попитан дали очаква да види Бълхата на световното първенство в САЩ, Мексико и Канада. "Искам да го гледам на следващото, това след него и през 2034 г. също", беше крайният отговор на Инфантино.
След спечелването на Световното първенство през 2022 г. в Катар бъдещето на Лионел Меси зависеше от това как  се чувства на терена. Преди време, в края на август, капитанът на аржентинския национален отбор и Интер Маями увери, че въпреки че все още не мисли за пенсиониране, не знае колко още ще играе.

„Все още не мисля за това, честно казано. Обичам да играя, харесва ми да съм с топката, да съм на терена, да се състезавам и да тренирам. Не знам колко още ще играя, но ще се опитам да се възползвам от възможността, докато мога", заяви той пред Apple TV.  По този начин бъдещето на звездата от Росарио ще се решава година за година, но това, което е сигурно е, че той ще бъде с националния отбор на Аржентина на Копа Америка в Съединените щати.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"