Дядо онанира пред очите на ученички в градския транспорт на Пловдив

Възрастен мъж системно е забелязван да извършва непристойни действия пред очите на малки деца и тийнейджърки, които се прибират вкъщи след училище в пловдивския градски транспорт.

Това съобщи пред "Труд news" пловдивчанката Тереза Боянова, която лично е заснела смущаващо видео, от което ясно се вижда как пенсионерът онанира в автобус номер 12.

Боянова е притеснена и иска да предпази жени и ученици от евентуален сблъсък с мъжа, както и да спести евентуални психически травми на малки деца от видяното.

"Искам да предупредя пловдивчани за изключително неприятен и опасен случай, с който се сблъсках в градския транспорт. Видях с очите си този човек да извършва непристойни действия в автобуса пред всички пътници. Считам, че такова поведение е недопустимо и представлява сериозна заплаха за сигурността и спокойствието на хората, особено на жените и децата. Моля, бъдете внимателни и ако го забележите в градския транспорт, сигнализирайте на шофьора и властите. Също така, смятам, че този човек не бива да бъде допускан повече до автобусите в града! Нека се грижим за безопасността си!", казва Боянова. 

Прави впечатление, че мъжът е спретнат, винаги с костюм и изгладена риза. 

"Не е някой бездомник, но очевидно има ментални проблеми и трябва да се лекува. Той целенасочено гледа в очите тийнейджърки", коментират свидетели на грозната случка. 

Междувременно Тереза Боянова е подала сигнал в полицията и очаква реакция от властите. Тя използва трибуната на социалните мрежи, за да отправи апел за бдителност на ползващите градски транспорт.

"Когато сигнализирах до шофьора и контрольорите - нямаше никаква реакция от тяхна страна. Надявам се МВР поне да обърне внимание, градският транспорт ползват много деца", категорична е Боянова. 

"Труд news" разполага с видеото, но няма да публикува кадрите от благоприличие и поради естеството на съдържанието. 

TRUD_VERSION_AMP:6//
Публикувано от Димана Дойчинова

Този уебсайт използва "бисквитки"