Есенни тенденции за маникюр през 2020

От години есенните тенденции за маникюр са тъмно винено червено и от време на време морско синьо. Но сега, маникюрът е изкуство и се завръща с нови есенни идеи. Той съчетава както дизайн, така и цвят.

Всички обичаме канелените нюанси, които се съчетават невероятно с ежедневното ни лате. Но можем да вложим повече въображение тази година и да покажем креативност.

От абстрактното изкуство през усмихнатите личица, неоновите линии до тонални дъги - правилникът е широко отворен. В каквото и настроение да сте през този сезон, време е да се забавлявате и наистина да експериментирате с ноктите си.

1. Очертан мат 

Здравейте! Да, добре дошли отново в 2012. Матовите горнища се завръщат и са по-изискани от всякога. С какъвто и цвят да решите да съчетаете, определено ще се усети мекия завършек.

 

2. Тонална дълга  

Маникюрът на дъгата беше отхвърлен навсякъде, но ето че, сега се завръща по салоните. Той завзема шикозно място между новия есенен тренд. Изберете студените цветове в стил рустик, за да добавите есенен завършек.

 

3. Усмихнати лица 

Нека си го кажем: всички можем да си направим нещо, с което да предизвикваме усмивки. Какъв по-добър начин да задържим тази положителна енергия от това ноктите ни да се усмихват?

 

4. Телесни тонове 

Телесните тонове за най-разнообразни и си подхождат с всичко. Така че защо да не се заиграете и да се лакирате в цял спектър от различни нюанси?

 

5. Абстрактно изкуство  

Не е случайно твърдението, че есенните тенденции са повече дизайн, отколкото цвят. Това абстрактно изкуство съчетава шест различни нюанса, за да ви покаже един великолепен уникален дизайн.

 

6. Абстрактни линии  

Ако усмихнатите лица не са по вашия вкус, защо не опитате с абстрактните лица? За щастие, вече не е нужно да извадите четката си за изящни изкуства, защото на пазара има безброй много стикери.

 

7. Неонови граници  

Неоновата дъга може да не е на мода, но все още има начини да получите вашето киселинно решение. Обичаме тези неонови граници – с шест различни нюанса се очертава нокътното легло като с цветна инжекция. С този достоен за салон дизайн, запазете останалата част от ноктите си неутрален и ултра лъскава.

 

8. Цветна вълна  

Искаш нещо изтънчено, но забавно? Тази руж розова основа, съчетана с маслиновата вълна е шик, но същевременно небрежен. Играйте с различни нюанси и ще имате маникюр, който е уникален и със сигурност ще се забелязва.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"