Евгени Минчев: В училище трябва да има религия, вяра и мъжество

Гордея се с Вас, г-н президент, обърна се PR експертът към държавния глава Румен Радев 

"Добро утро, гордея се с вас, г-н президент!".

Това заяви в ефира на bTV PR експертът Евгени Минчев. Той се обърна персонално към държавния глава Румен Радев и го поздрави за решението да обнародва закона, забраняващ пропаганда за третия пол в образователната система.

"Съгласен съм в частта, че каквато и да е пропаганда в училище и детски градини не бива да има. Но този закон е спорен, защото такава пропаганда няма и се забранява нещо, което реално не съществува", обяви на свой ред медийният експерт Георги Лозанов. Минчев го контрира с тезата си, че законът е напълно адекватен като превантивна мярка за бъдещи идеи да се проповядва ЛГТБИ идеология в забавачки и школа.

"Българското общество в голямата си част е консервативно и дори с хомофобски наченки, има опит да се създаде едно про-путиново общество", изтъкна още Лозанов.

"Трябва да проповядваме мъжество, вяра и религия в училищата. Със сигурност аз съм повече мъж от вас", обърна се към водещата Мария Цънцарова Минчев. Той посрещна с усмивка и чувство за хумор шегата на Лозанов, че е готов за депутат на "Възраждане".

"Много бих искал всички НПО-та се махнат от България. Затова напълно подкрепям идеята на г-н Костадин Костадинов да има действащ закон по темата. Всички НПО-та лобират чуждите си интереси на наша територия", размишлява Минчев.

"Гледах лозунги от протеста на хората с различна сексуална ориентация пред президентството. На един от тях пишеше: "Колко още деца трябва да умрат заради вас?". А аз бих ви запитал: "Колко още деца няма да се родят, благодарение на вас", запита ексцентричният пиар експерт. 

"Много интересен подход именно Евгени Минчев да брани традиционните ценности", отбеляза Лозанов. 

Дискусията с двамата гости прерасна в лични нападки и опити за внушения. 

"Аз съм депутат без заплата, а вие от някъде взимате заплата - без да сте депутат", каза Минчев на Лозанов. Няколко секунди по-късно, видимо ядосан от водещата Мария Цънцарова, Минчев напусна студиото с думите към водещата: "Вие просто говорите глупости". 

TRUD_VERSION_AMP:8//
Публикувано от Димана Дойчинова

Този уебсайт използва "бисквитки"