Гайтански и Мавродиев са в Гърция, разполагат с имоти в южната ни съседка

Бизнесменът Румен Гайтански - Вълка и бившият шеф на Българската банка за развитие (БРР) Стефан Мавродиев са напуснали България преди десетина дни, като двамата в момента се подвизават в луксозните си имоти в Гърция. 

По-рано днес Комисията за противодействие на корупцията (КПК) влезе в офиси и обекти, свързани с Вълка и бившия директор на ББР Мавродиев. Според източници на "Mediamall" Гайтански от две седмици се намира в южната ни съседка. Там той разполага с ултра луксозна къща в комплекса „Сани“, закупена преди три години. Имотът се намира в богаташкия комплекс, разположен на първия ръкав на полуостров Халкидики - Касандра.

По информация на "Mediamall" Гайтански купува къщата за 3,4 млн. евро, като впоследствие прави допълнителни ремонти за поне още 600 хил. евро. С интериора на имота му се заема лично последната му съпруга Ася, която професионално се занимава с вътрешен дизайн.

Бившият началник на ББР Стоян Мавродиев също пребивава в Гърция. Неговият имот се намира в курортното селище Посиди, находящо се отново на първия ръкав на полуострова. Луксозната къща на Мавродиев е обградена с висок зид и десетки камери, които имат за цел да го пазят от любопитните погледи на туристите и минувачите.

TRUD_VERSION_AMP:4//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"