Гарантирано забавление за уикенда

Има ли нещо по-хубаво от т.нар. “дълъг уикенд”? Така обикновено наричаме трите последни дни от седмицата - петък, събота и неделя, когато можем да си позволим да ги използваме като почивка. Тогава можем да отпуснем парата, да намалим стреса и да се отдадем на заслужен релакс.

Това в пълна сила се случва и в уебсайта, който не само предлага множество забавления, но и които добре познаваме от партньорството му с най-великия български футболист Христо Стоичков. Този сайт организира страхотна инициатива за дългите уикенди с игрите на реномираните производители  Playson и Amatic, която продължава от петък до неделя, чак до 29 септември.

Потребителите следва да знаят, че квалифициращо е участието им единствено в отредените за това дни (петък, събота и неделя), както и в конкретни часови интервали - от 22:00 до 22:30 и 23:00 до 23:30.

Когато взимат участие в игрите, играчите участват в класиране, посредством точките, които са успели да спечелят. За най-добре представилите се потребители има парични награди. В случай че даден потребител извади късмет, то паричната му награда ще бъде добавена към баланса му “Изтегляеми”, без каквито и да е условия за разиграване или правене на нов депозит.

И така, време е дългият уикенд да започне… а с него и любимите ни забавления.

От сайта, който спонсорира рекордьорите по титли във футбола у нас ЦСКА, напомнят, че хазартните игри и спортните залози са само за забавление и не бива да се приемат като средство за бързо забогатяване или начин за решаване на лични и финансови проблеми.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"