Генчев отписа два отбора за титлата, единият е ЦСКА

Треньорът на „Левски“ Станислав Генчев отписа два отбора за титлата, но без да назове имената им. И все пак специалистът намекна, че единият от тях е ЦСКА, след като „сини“ и „червени“ размениха остри коментари през последните седмици.

"Мога да кажа, че два отбора отпаднаха, но да не им казвам имената, да не се обидят и те, защото видяхте каква престрелка се получи без причина по медиите – обяви Генчев в подкаст на „Левски“. -Аз имам своето мнение, а предполагам и 99% от хората в България знаят кои ще бъдат кандидатите за титлата. Не е нужно аз да го казвам".

В същото време наставникът разкри подробности и за зимната селекция, за която вече започнаха спекулации.

„Зимната селекция със сигурност няма да бъде мащабна. Държа на качество, не на количество. Ммного е важно да видим и какви оферти ще има за наши футболисти. Все повече от играчите ни привличат вниманието на чуждестранни отбори, възможно е да се разделим с някои от сегашните при много добра оферта. Моето желание естествено е да запазим състава, защото не е лесно, когато се сменят постоянно играчи, по-добре да се запази ядрото. При всички положения ще се вземат максимум трима нови футболисти“.

А по отношение на баланса до момента, той уточни: „Искаше ми са да имаме пълен актив от 30 точки. И това не е лошо, но аз искам максимума. Отборът все пак се движи долу-горе в рамките на това, което аз очаквах. Искам отборът ми да играе резултатен и печеливш футбол.“

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"